Ontdek ons nieuwe project

Dorpsweg 19

Verbouwing voormalig politiebureau

Verwachte opleveringsdatum

Ons uitgangspunt is om in het 1e kwartaal van 2021 aan de slag te kunnen.

In samenwerking met onze vaste architect Ir. Marieke van Iterson, van Architectenbureau Kei-ontwerp, maken wij een voorstel voor de Gemeente Rotterdam om het voormalige politiebureau, om te zetten in een modern complex van woningen en commerciële ruimtes.

Uiteraard zijn wij afhankelijk van de mogelijkheden die er zijn binnen de Gemeente Rotterdam. Via onze site houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen

Duurzaam wonen is het toekomstbeeld en W&M vastgoed investeert dan ook in moderne voorzieningen voor toekomstige panden. De bekende radiatoren zal u niet tegenkomen in dit pand. Deze hebben plaats gemaakt voor vloerverwarming, een moderne en duurzame energievoorziening.

Daarnaast wordt het gehele pand extra geïsoleerd. Electrische vloerverwarming verwarmt een goed geïsoleerde woning gelijkmatig, constanter en milieuvriendelijker. Dit verbetert het binnenklimaat van het pand. Hierdoor wordt in de zomer de warmte buitengehouden en in de winter wordt de koude tegengegaan. Dit bespaart gemiddeld 30% op de energiekosten en verminderd de CO2-uitstoot.

Het voormalige politiebureau hebben wij opgesplitst in vijf geweldige ruime appartementen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het stucwerk.

We zijn begonnen met het tegelwerk. De badkamers zullen hierna voorzien worden van een luxe douchecabine en wastafelmeubel. Blijf de site volgen voor meer updates.